tiistai 13. tammikuuta 2009

Ostoksia ja saunaa






Menin eilen ajoissa nukkumaan normaalista poiketen jotta tanaan jaksaisin kierrella viela repun kanssa kaupungilla ostoksia tehden. Eilen paatin ostaa kahdet parit silmalaseja, ja halvalla lahti, 55 euroa koko paketti. Ja valmistuivat tunnissa!

Tanaan menin takaisin Insadongin kaupunginosaan jossa reilu viikko takaisin kiertelinkin erilaisia kauppoja. Mitaan todella isoa en voi ostaa koska rinkassa ja repussa on rajallinen tila, mutta mukaan lahti kaikenlaista mukavaa keramiikasta esineisiin ja korealaista seinataidetta yms....kaiken kaikkiaan melko halvalla paasin hieman tinkimalla, ja onpahan mukavia muistoja vieda kotiin.

Talla hetkella olen takaisin hostellilla, ja pakkaamisen jalkeen lahden syomaan ja sitten Hongik Universityn alueelle saunomaan, ja huomenaamulla lento takaisin Helsinkiin.

Yhteenvetona taytyy todeta etta reissu on ollut enemmankin kuin onnistunut. Korea on edullinen, turvallinen ja hauska matkailumaa, jota suosittelen kaikille. Ruoka on hyvaa, enimmakseen. Ehkapa kaikenkirjava tarjonta merielavien puolella sisaltaa annoksia joita ei tulisi mieleenkaan syoda, mutta maistettuani esim. mustekalaa totesin sen olevan aika herkullista. Liikkuminen maan sisalla on edullista, ja julkinen liikenne toimii moitteettomasti. Bussit, junat, lentokoneet ovat kaikki siisteja ja helppoja kayttaa. Ja jos ongelmia tulee, kysyva ei tielta eksy.
Kuitti.