tiistai 14. elokuuta 2012

Madrid #2

Barcelonasta lennon jälkeen olimme takaisin Madridissa, ja reissun loppuhetket käsillä. Hotelli sijaitsi samassa korttelissa kuin aiempi Emperador ja katolta löytyi myös uima-allas ja sopivat puitteet auringossa loikoiluun ja rentoutumiseen. Parin pitemmän ja yhden matkapäivän jälkeen oli mukava olla hetki tekemättä mitään.

Kävimme vielä iltasella erittäin loistavassa baarissa joka löytyi jo puolitoista viikkoa sitten, nimeltä El Jardin del Bosco. Loistavat mojitot ja mukavaa porukkaa, kaiken lisäksi sopivan pieni paikka. Paikalla oli sama espanjalainen kaveri jonka kanssa vietimme iltaa jo aiemman käynnin yhteydessä.

Lähtöpäivänä hotellilla otin vielä aurinkoa minkä kerkesin ja uin altaalla, koska myöhäisempi check-out eliminoi pahimmat kiireet ennen kentälle takaisin lähtöä. Metro on ilman muuta kätevin tapa Madridissa kentälle pääsyyn ja tätä keinoa hyödynsimme jälleen kerran.

Paluulennot sujuivat jokseenkin mukavasti, Frankfurtissa koneenvaihto oli tällä kertaa vain erittäin lyhyt jonka tuloksena matkatavarat jäivät sitten sinne. Suurempaa vahinkoa ei kuitenkaan sattunut koska kaikki tarvittava oli käsimatkatavaroissa ja laukut tuotiin kotiin seuraavana aamuna jo ennen kymmentä.