tiistai 8. joulukuuta 2009

Ko Lanta





Phuketista matka jatkui kuutisen tuntia bussissa kohti Ko Lantaa, joka sijaitsee Krabin lahella Etela-Thaimaan saaristossa. Ensivaikutelma saaresta oli rauhallinen, ja vahvistui koko oleskelun ajan. Turisteja ei ollut hairitsevan paljon rannoilla ja kelit suosivat auringonottoa ja uimista.

Vuokrasin moottoripyoran parinakin paivana ja ajoin kaytannossa koko saaren lapi. Saaren etelakarjessa sijaitsee luonnonpuisto jossa kavelin viidakkopolkua tunnin verran. Ymparilta kuului mahdoton siritys lintujen toimesta ja apina vei lounastauolla tyhjan limsatolkkini.

Hintojen puolesta saarella parjaa aika mukavasti pikkurahalla. Hotellin ravintolassa syominen on kallista joka paikassa joten saadakseen halpaa syotavaa pitaa hieman nahda vaivaa ja kavella rannan poikki muihin paikkoihin.

Yoelaman puolesta saari on aika lailla hiljainen, koska perhematkailijoita on paljon. Viimeisena iltana saarella loysin kuin loysinkin reggaebaari jossa oli itse asiassa ihmisiakin istumassa, joten viivahdin siina jokusen tovin. Seuraavana aamuna otin lautan kohti Ko Phi Phita, josta seuraavassa paivityksessa.