maanantai 28. syyskuuta 2009

SE Asia Adventure 2009



Kolme päivää lähtöön joten tässä hieman päivitystä mitä tuleman pitää. 1.10 lennän Lontooseen erään kaveripariskunnan luokse pariksi yöksi, joihin tutustuin asuessani Dublinissa 2004-2006. En ole nähnyt heitä pariin vuoteen joten odotan innolla tapaamista. Aion viedä jotain suomalaisia tuliaisia mennessäni, tarkalleen mitä on vielä hieman hakusessa.

3.10 matka jatkuu Heathrowlta Dubain kautta Bangkokiin, jossa vietän muutaman päivän ja tapaan toisen kaverin jonka kanssa sitten mietitään jatkokuvioita. Olen liitteenä olevaan karttaan ruksinut muutamia maita (punaisella merkityt), näistä epävarmin tällä hetkellä on Burma mutta ei missään nimessä poissuljettu vaihtoehto. Luultavimmin matka kuitenkin jatkuu Bangkokista kohti Kambodzhaa, Siam Reapia ja Angkor Watia. Tämän jälkeen maaylitys joko Vietnamiin tai Laosiin. Kaikki tämä tarkentuu kun päästään paikan päälle, ja 3 kuukautta on sen verran pitkä aika ettei tarvitse liikoja kiireitä pidellä.

Matkan loppuvaiheessa palaan takaisin jouluksi Bangkokiin, ja siitä 28.12 lennän Dubaihin jossa 2pv välilasku ennen paluuta Lontooseen uudeksivuodeksi. Paluu Helsinkiin tapahtuu ensi vuoden puolella 3.1.2010.